Parkolom.hu – A minőségi reptéri parkolás

Parkolom.hu - Reptéri parkoló" title="Parkolom.hu - Reptéri parkoló

Utazik? Biztonságban szeretné tudni a gépkocsiját? Fedett és kültéri parkolás jó helyen, jó áron! Reptéri parkolónkat közel 500 autó parkolására hoztuk létre a Ferihegyi nemzetközi repülőtér szomszédságában, mindössze 4 percre a Ferihegy 2-es termináltól.

Parkolom.hu - Reptéri parkoló

A parkolóhelyet lefoglalhatja a helyszínen, telefonon vagy online a www.parkolom.hu weboldalon. Parkolónkban területén történő leparkolást követően, kollégánk segítségével kitöltik a parkolási lapot. A parkolási lapot a parkoló üzemeltetője és a parkolást végző személy aláírja. A parkolót igénybe vevő személy aláírásával elfogadja a parkoló általános szerződési feltételit. Ezek után vehető igénybe a parkolás és a transzfer.

Parkolom.hu - Reptéri parkoló

A parkoló egész területén a KRESZ szabályai érvényesek. A megengedett legnagyobb sebesség 15 km/h. A parkoló területén a gépjárművek mozgását, leparkolását a parkoló személyzete irányítja. A gépjárművek lezárt állapotban mechanikus, és beépített elektronikus védelemmel ellátva tárolhatóak. A forgalmi rend a parkoló kapujának elhagyásáig van érvényben.

További infók: parkolom.hu

Related posts