Beton és falvágás gyémánttechnológiával

A falvágás sokszor nagyon fontos lehet, például ha nagyobb élettérre vágyunk, vagy csak egy új nyílást szeretnénk két helyiség között. Legyen szó akár ipari épületekről, akár családi házakról vagy panellakásokról falvágással mindenhol kivitelezhetőek partnereink elképzelései, statikai felügyelet alatt, szakszerűen alkalmazva akár vasbetonba is. A falvágás egy egyre sűrűbben igénybe vett és elfogadott szolgáltatás, mert manapság fontos a maximális térkihasználás.

Nem kell feltétlenül kiköltözni néhány napra otthonról, amíg a falvágási, falfúrási munkálatok tartanak mert garanciát vállalunk munkánkra, így azt is vállaljuk, hogy minden munkaterülettel kapcsolatos tárgyat megóvunk, letakarunk. Modern eszközparkunknak köszönhetően a munkálataink minimális szennyeződéssel járnak. Mivel egyértelműen a biztonság a legfontosabb, ezért minden munkálat előtt felmérjük, hogy mik a legideálisabb eljárások, megoldások. Mindezeken felül vállaljuk a keletkezett sittanyag elszállítását, illetve a statikai engedélyeztetést is.

Ahhoz, hogy a falvágásos munkálatok por- és rezgésmentesen történjenek, és persze hogy hamar meglegyenek, profi felszerelésre van szükség. Ezért korszerű, gyémánt technológiát használunk, ez, illetve a tapasztalatunk garantálja, hogy Ön elégedett lesz. Falvágó eszközeinkkel, a legkorszerűbb falvágási gyémánttechnológiával dolgozva törekszünk mind ipari, mind lakossági szinten a legkülönlegesebb igényeknek eleget tenni a munka tökéletes elvégzésével. Eszköztárunk kialakítása mindkét szegmens igényét kielégíti, sínes falvágógépeinkkel egyaránt tudunk vékonyabb panel falat vágni az általános 230V-ról, de az ipari volumenű falvágás elvégzése sem jelent gondot akár 53 cm vastag vasbetonban.

További részletek és árajánlatkérés: Falvagas.hu

Related posts

Leave a Comment